Purhab hőszigetelés

Purhab hőszigetelés

Homlokzati hőszigetelés árak

2023. február 05. - Turi Ferenc

kepatmeretezes_hu_20160610_124008-rotated.jpg_614x1024

Homlokhati hőszigetelés árak és homlokzati hőszigetelés munkadíj

A purhab egy kiváló szigetelőanyag, ugyanis magasfokú hő- és páraszigetelő képességgel rendelkezik. Applikálása egy speciális szórópisztoly segítségével történik, így ehhez szakembert szükséges hívni, mivel a mértékek könnyen megtréfálhatják a laikusokat. A felvitel után azonnal felhabosodik, majd rövid idő elteltével kikeményedik. A végleges formáját hosszútávon is megtartja, nem esik vagy zsugorodik össze, mint a hagyományos szigetelőanyagok többsége. A purhab a habosodásnak köszönhetően beteríti a repedéseket és egyéb kis lyukakat is, így szinte tökéletes védelmet nyújt. A keményedés után még járni is lehet rajta. A homlokzati hőszigetelés árak, illetve a homlokzati hőszigetelés munkadíj a felület paramétereitől, minőségétől és a szükséges purhab réteg mértékétől függ.

Homlokzati hőszigetelés munkadíj

  • Állványozás átlagos családi ház esetén 1600 Ft/nm2
  • Állványozás emeletes társasház esetén 2200 Ft/nm2
  • Ablakkávák szigetelése Polisztirol 3500 Ft/fm
  • Ablakkávák szigetelése kőzetgyapot 4000 Ft/fm
  • Homlokzati díszek kialakítása 4800 Ft/fm
  • Ezermester munkálatok rezsióradíj 4800 Ft/óra
  • Homlokzat festés 2400 Ft/nm2

A pontos homlokzati hőszigetelés árak és homlokzati hőszigetelés munkadíjjal kapcsolatban lépjen velünk kapcsolatba a +36 30 967 4995-ös telefonszámon!

A bejegyzés trackback címe:

https://purhab-hoszigeteles.blog.hu/api/trackback/id/tr7718044566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása