Purhab hőszigetelés

Purhab hőszigetelés

Fújható szigetelés

2024. február 27. - Turi Ferenc

kepatmeretezes_hu_DSC_0396-rotated-1-576x675.jpg_576x675

Mi értendő fújható szigetelés alatt?

Fújható szigetelésnek nevezik a zártcellás purhab által történő szigetelést. Egy rendkívül népszerű és gazdaságos szigetelési megoldásról van szó, ami szinte bármilyen felületre felvihető. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, ugyanis varratmentes védelmet nyújt. Applikálása egy speciális szórópisztollyal történik, sokszorosára habosodik fel, és mindössze néhány perc alatt kikeményedik. Ilyenkor a legapróbb repedéseket és hézagokat is kitölti, ezáltal pedig megakadályozza a páralecsapódást is. Egy hatásos víz- és párazáró réteget képez, és nem is nedvesedik át soha.

Zártcellás purhab, a fújható szigetelés

A hagyományos szigetelők, amennyiben nincsenek hermetikusan elzárva, nagymértékben veszítenek hatékonyságukból a páralecsapódásnak következtében. 8 év elteltével akár 70%-kal is csökkenhet az általuk biztosított védelem. Felszívják a párát, megdagadnak, majd kiszáradnak, ezen folyamat pedig az idő múlásával tönkreteszi a szigetelőt. A purhab nem nedvesedik, ebből kifolyólag sokkalta tovább véd, mint az átlagos szigetelők. 15 év feletti élettartammal bír, és nem esik össze az idő múlásával sem. Lépésálló, és terhelhető is.

Fújható szigetelés előnyei

·        Hatékony hőszigetelés

·        Kiváló pára- és vízzáró réteg

·        15 év feletti élettartam

·        Ártalmatlan az egészségre, nem gombásodik és nem penészedik

A bejegyzés trackback címe:

https://purhab-hoszigeteles.blog.hu/api/trackback/id/tr2818339921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása