Purhab hőszigetelés

Purhab hőszigetelés

Miért válasszuk a zártcellás purhab szigetelést?

2021. április 05. - Turi Ferenc

kepatmeretezes_hu_20151023_085828.jpg_1024x1365

A zártcellás purhab szigetelés választásával a megrendelő igazi hőpáncélhoz juthat. A purhab hőszigetelés a szigetelési technológiák csúcsát képviseli és már-már összehasonlíthatatlanul hatékonyabb, más anyag. A hőszigetelés általa megszakítások és úgynevezett hőhidak nélkül végezhető. Az anyag egységes darabban, termikus burokként veszi körbe a házat, szigetelendő felületeket. Az épület hermetikusan elválasztásra kerül a külső környezettől. A purhab kiváló vízszigetelő is. 

A zártcellás purhab hőszigetelés nagyfokú hangvédelmet is biztosít! A poliuretán hab a mély, azaz a basszus hangokat nyeli el, így létrejövő légzárás is gondoskodik a zajvédelemről.

Az anyag hőszigetelő képességének maximumát néhány centiméteren belül eléri, 3 centiméternél párazáróvá is válik. Nem dohosodik, nem penészedik, és nem gombásodik. 10 centiméter feletti felhordása már felesleges. Alkalmas vakolat alatti hőszigetelésre is. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://purhab-hoszigeteles.blog.hu/api/trackback/id/tr2116493738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása