Purhab hőszigetelés

Purhab hőszigetelés

A szórt purhab szigetelés előnyeinek listája szinte végtelen

2021. február 04. - Turi Ferenc

kepatmeretezes_hu_20170530_135654-rotated.jpg_768x1024

A fenti állítás talán egy kicsit túlzás, de azt biztosan állíthatjuk, hogy a szórt purhab szigetelés rengeteg pozitív tulajdonsággal rendelkezik. Az egyik legjelentősebb, hogy folyékony formában kerül felvitelre, ezáltal a nehezem hozzáférhető helyekre is el tud jutni. Ugyanennek köszönhető, hogy egy rés- és varratmentes, egybefüggő réteg alakul ki a habból. Az egyik sajátos ismertetőjegye az ilyen szigetelésnek, hogy egyszerre hő-, víz- és hangszigetelő hatása is van.

A felhelyezéséről is pozitívakat tudunk mondani. Először is, kevés emberrel és viszonylag egyszerű felszereléssel megoldható. Csak annyi anyag kerül felhasználásra, amennyire tényleg szükség van, felhelyezés közben nem keletkezik hulladék. Természetesen fontos a kivitelezők szakértelme a megfelelő eredmény érdekében. Amennyiben mindez teljesül, Ön egy hosszútávú, költséghatékony, energiatakerékos megoldás birtokába jut.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://purhab-hoszigeteles.blog.hu/api/trackback/id/tr6416411594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása