Purhab hőszigetelés

Purhab hőszigetelés

Zártcellás szórt purhab szigetelés

2021. június 09. - Turi Ferenc

kepatmeretezes_hu_tapadsszarufakz.jpg_1024x1365

A kétkomponensű, zártcellás szórt purhab szigetelés környezetbarát! Gyanta-komponense megújuló, növénytermesztésből származó forrás, mely szójaolajat, valamint újrahasznosított műanyagot, pillepalackot tartalmaz. A purhab duzzadásának hajtóanyaga az úgynevezett HFC 245fa, mely nem bocsát ki az ózonrétegre káros további anyagokat. Szakembereink kivitelezésekor a zártcellás szórt purhab szigetelés térfogatának harmincszorosára nő és hozzáragad a határoló szerkezethez. Így egy teljesen légzáró réteget tudunk alkotni.

A purhab réteg 3 centiméteres vastagságtól párazáróvá válik. Ezzel meg is oldja a szakmánkban oly’ gyakori vitát, hogy szükséges-e külön párazáró réteget beépítenünk. A zártcellás purhab alkalmas különféle szerelt jellegű és hagyományos szerkezetek kültéri és beltéri hőszigetelésére egyaránt. Lényeges, hogy lábazati hőszigetelésként is tudjuk alkalmazni! Ugyanígy aljzatszigetelésként, pinceszigetelésként, szerelt homlokzatok hőszigeteléseként, tartályok és csövek szigetelésére is.

A zártcellás hab nagy nyomúszilárdságú. Ezáltal lapostetőket is szigetelhetünk vele. A tető már a hab felhordásakor 100 százalékosan vízállóvá válik. Ezután csupán a purhab felület UV védelméről és eltakarásáról kell gondoskodnunk.

További részletekért és árajánlatért keresse munkatársainkat a Purhab Centernél!

A bejegyzés trackback címe:

https://purhab-hoszigeteles.blog.hu/api/trackback/id/tr9816597862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása