Purhab hőszigetelés

Purhab hőszigetelés

Zártcellás purhab szigetelés – modern, megbízható és nagyon olcsó

2021. május 19. - Turi Ferenc

kepatmeretezes_hu_Kockapalautna10cm.jpg_1024x614

A zártcellás purhab szigetelés segítségével viszonylagos egyszerűséggel, a lakóterek érintetlenül hagyásával végezhetünk felújítást. Cserélhetjük például a tetőtereink elöregedett, már korántsem olyan hatékony hőszigetelését. A felújítás során eltávolítjuk a jellemzően cserép jellegű tetőfedést, a tetőfóliát, a meglévő – általában szálas – hőszigetelő anyagot és a párafékező fóliát.

A szórt purhab szigetelés a tetőlécek között minden további gond nélkül kívülről felhordható néhány centiméter vastagságú habbal. Mindezek után csak a tetőfedő elemeket kell újra elhelyeznünk. A kivágott tetőfólia és a párafékező fólia funkcióját a keresztmetszetében vízhatlan és párazáró purhab szigetelés ellátja.

A poliuretán jóvoltából egyszerűen, vékony falakkal alakíthatók ki az úgynevezett hőhídmentes és légtömör szerkezetek. Építtetőként valóságos hőpáncélhoz jutunk, mely sokkalta hatékonyabb bármely táblásított vagy tekercselt hőszigetelő anyagnál.

A bejegyzés trackback címe:

https://purhab-hoszigeteles.blog.hu/api/trackback/id/tr416561928

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rácz Nimród 2021.06.08. 13:32:14

Hello. ezt tudnám használni tetőtéri ablak mellett is? ilyet szeretnénk beépíteni tetoteriablak24.hu
süti beállítások módosítása