Purhab hőszigetelés

Purhab hőszigetelés

Épület szigetelés

2023. december 10. - Turi Ferenc

kepatmeretezes_hu_20160905_144635-614x675.jpg_614x675

Megbízható technológiát keres épület szigeteléshez? Íme, a purhab épület szigetelés előnyei!

A hagyományos szigetelőanyagokhoz képest a zártcellás purhab sokkalta nagyobb hatékonysággal és hosszabb élettartammal rendelkezik. Míg az átlag szigetelők 8 év után akár 70%-ot is vesztenek hővisszatartó tulajdonságukból, addig a purhab biztos védelmet nyújt, a különböző időjárási viszontagságok ellenére is. Általában a levegővel való érintkezés mértéke határozza meg, hogy egy adott szigetelőanyag mennyi ideig bírja. Ha nedvesség éri őket, akkor általában megszívják magukat, megdagadnak, majd később kiszáradnak, ezáltal folyamatosan zsugorodnak. A purhab ezzel szemben a kikeményedés után teljes mértékben ellenáll a nedvességnek, vízzáró réteget képez az épületen.

Épület szigetelés purhabbal – mennyibe kerül?

Purhab épület szigetelés során általában legalább 3 cm szigetelőanyag felvitele javasolt a megfelelő hatékonyság érdekében. 1 cm purhab épület szigetelés ára nagyjából 800-1300 Ft/m2 körül mozog. A felvitel után a purhab egy egybefüggő, hézagmentes réteget alkot a szigetelendő felületen. Ennek eredményeképp biztosan nem lesznek illesztési hibák, mivel minden mélyedésbe bejut. Kiváló víz- és párazáró tulajdonságokkal rendelkezik.

Purhab épület szigetelés előnyei:

·        Kiváló víz- és hőszigetelés

·        Könnyed, gyors és hézagmentes szórás

·        15 év feletti élettartam

·        Ellenáll a páralecsapódásnak, gomba- és penészmentes

A bejegyzés trackback címe:

https://purhab-hoszigeteles.blog.hu/api/trackback/id/tr9918281943

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása